marți, 7 septembrie 2010

Gura Portitiei, Laguna Razim




5 comentarii:

  1. Dragute dar cred ca se puteau incadra ceva mai bine: 1 - daca incadrai mai spre dreapta (partea stanga a imaginii nu are nimic interesant), adica fara stalpii aia din stanga si sa fi "prins" mai multe barci albastre....si casuta din dreapta era interesanta daca nu era asa lipita de marginea pozei; 2 - eu m-as fi dus mai in dreapta pe centrul lagunei si fara buruienile din partea de jos.

    Lucian

    RăspundețiȘtergere
  2. A, si scoate batul din prima si paletul din a doua.... ;)

    tot Lucian

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci pentru comentarii.
    La fotografia 2 am incercat sa scot in evidenta forma golfului (ca un S intors), iar la fotografia 1 ideea era modul in care se reflecta salciile in apa.
    M-am concentrat pe chestiile astea (probabil in dauna altora).

    RăspundețiȘtergere
  4. Faine pozele. Prima imi place cel mai mult. E adevarat, ar arata mult mai bine reincadrata fara stalpii din stanga si batul de jos. Nu se mai vede toata salcia reflectata dar cred ca e ok. Cel mai bine ar fi sa instaleze domnul Jedi un Lightroom pe calculator :) Cateodata e mai bine sa incadrezi asa ca sa ai de unde taia. Rezolutia iti permite sa te joci apoi si sa reincadrezi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand spuneam sa scoti batul si paletul ma refeream la o usoara editare in Photoshop, nu cred ca se supara nimeni daca scoti astfel de echestii urate din fotografie. M-am prins de ideea cu reflexia dar trebuie sa tii cont si de alte elemente care mai apar prin fotografie. Bine gandit cu S-ul dar tot sunt de parere ca nu e unghiul potrivit.

    Lucian

    RăspundețiȘtergere